Skip to main content

Droomt u van een zwembad in uw eigen tuin?

Plunge Pools

De pools zijn beschikbaar in diverse afmetingen. van 3,5 bij 2,5, ook heel erg geschikt voor een kleine tuin tot bijvoorbeeld een pool van 5 x 3 meter. De standaard diepte van een plunge pool is 125 centimeter. Plunge pools zijn gemaakt van onverslijtbaar dikwandig polyester. Dit materiaal is voorzien van een zeer robuust zwembadcoating, dit verkrijgbaar is in diverse kleuren. Het inbouwen is redelijk eenvoudig, er is geen betonnen fundament nodig en voor de installatie heeft u alleen PVC leidingen nodig. De pools worden door ons compleet geplaatst en geleverd met zandfilterinstallatie, ingebouwde skimmer, inspuiters en filterzand. Daarnaast kan er naar wens een zit- of ligbank worden ingebouwd.

Wat zijn de voordelen van een kleine plunge pool?

  • Plunge pools zijn vanwege de kleine afmetingen geschikt voor vrijwel alle tuinen en ruimtes.
  • Plunge pools kunnen, tegen een meerprijs weliswaar, volledig op maat worden geleverd en voldoen dus altijd aan uw wensen.
  • Plunge pools hebben een relatief lage aanschafprijs.
  • Plunge pools nemen weinig tijd in beslag qua onderhoud. Vanwege de relatief weinige hoeveelheid water bent u erg weinig tijd kwijt aan het onderhouden van uw plunge pool.
  • Plunge pools hebben lage energie- en onderhoudskosten. Wederom vanwege de lage hoeveelheid water hoeft er maar weinig water opgewarmd te worden en zijn de onderhoudskosten laag.
  • Plunge pools zijn snel opgewarmd vanwege de kleine hoeveelheid water.

Onderhoud

Genieten zonder verplichtingen

Iedere tuin bij een woning verdient het om er goed bij te liggen want een tuin is om van de rust te genieten en lekker te kunnen ontspannen.
Daarom nemen de Vriezekolkhoveniers graag alle of onderdelen van uw tuinwerkzaamheden van u over.