Skip to main content

Onderhoud

Iedere tuin bij een woning verdient het om er goed bij te liggen want een tuin is om van de rust te genieten en lekker te kunnen ontspannen.
Daarom nemen de Vriezekolkhoveniers graag alle of onderdelen van uw tuinwerkzaamheden van u over.

Interesse?
Neem dan nu contact op

Kies je eigen stijl

Een tuin wordt gekenmerkt door sfeer, vormgeving en emotie. Een ontwerp alleen vinden we dan ook niet voldoende. Daarom laten we je graag kennismaken met diverse soorten materialen, ideeën en trends. Het Tuininspiratieboek [JV1] staat boordevol inspiratie. Wil je liever materialen in het echt bekijken? Dan nemen we je graag mee naar onze leveranciers. Hier kun je materialen met eigen ogen bekijken en kiezen welke stijl het beste bij jou past. Wil je eens wat anders en denk je er bijvoorbeeld over na om kunstgras aan te leggen? Dan is het mogelijk om een paar dagen een stukje kunstgras in je huidige tuin te leggen. Dit geeft je de kans en tijd om eraan te wennen en om te bepalen of het geschikt is voor jouw tuin.

Ontwerp op maat

Wij komen graag bij je langs om de ruimte te bekijken, je wensen door te nemen en je te adviseren over de mogelijkheden. Jouw wensen zijn leidend voor het ontwerp. De nieuwste ontwikkelingen op tuingebied volgen we op de voet. Met onze kennis en jarenlange ervaring geven we graag onze creatieve draai aan het ontwerp van jouw tuin. Onze ontwerper levert een kant en klaar ontwerp op en vervolgens komen we dit ontwerp bij jou thuis toelichten. We nemen je in gedachten alvast mee in je nieuwe tuin. Zie je jezelf al rondlopen?

Tevreden en dan?

Ben je tevreden met het ontwerp en de materialen? Dan volgt een heldere werkomschrijvende offerte. We bestellen alle benodigde materialen en beplanting. Van A tot Z; we regelen alles, zodat je nergens omkijken naar hebt. Je tuin wordt vakkundig en met de grootste zorg vormgegeven en tot in de allerkleinste details verzorgd!

Vriezekolk Hoveniers

Gezocht: Hoveniers aanleg

En heb jij…

  • de wil om te werken,
  • 32-40 uur per week tijd,
  • een goede teamspirit?

Zoek jij…

  • veel afwisseling in je werk,
  • de vrijheid om zelf oplossingen te vinden in een project,
  • een boeiende baan met verantwoordelijkheid,
  • met een uitgebreid en up-to-date machinepark,
  • goede groeimogelijkheden,
  • en natuurlijk een goed salaris?

Bel ons dan voor een goed gesprek met een lekkere bak koffie.
Wie weet klikt het en kun je bij ons aan de slag als ‘hovenier aanleg’.